Silo161 West 2 personen

Silo161 Oost 2 personen

Silo161 West & Oost 4 personen

De Silo 161 West

Bijzonder overnachten in dit appartement voor 2 personen. Van alle gemakken voorzien voor een ronduit heerlijk verblijf op het Drentse Platteland.

Aantal personen 2 Slaapkamers 2 Slaapplekken 2
Toon dit vakantiehuis


Bijzonder overnachten in een mestsilo

Bij ons logeer je op bijzondere locatie, je slaapt namelijk in een voormalige mestsilo! Wij hebben de mestsilo omgetoverd tot twee appartementen die natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien.

Als je bij ons boekt voor 2 personen heb je een eigen appartement met privé terras en tuin veel privacy. Voor 4 personen kun je de appartementen ook gezamenlijk boeken, ideaal voor vakanties met twee stellen of gezinnen met oudere kinderen.

Ronduit genieten in Drenthe

In onze 2-persoons vakantiehuisjes kun je in alle rust genieten van het Drentse landschap. Op je eigen privé terras kijk je uit op de prachtige landelijke omgeving. Met 3 nationale parken in de buurt is Silo161 ook de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers!

5

Door: Ans

Mooi uitzicht over de landerijen. Mooie omgeving. Algemene beoordeling: 9 Fijn huisje, van alle gemakken voorzien. Ruim opgezet en ingericht
5

Door: Frank

Huisje ligt vrij achter de voormalig boerderij. Rondom groen en uitzicht is vrij richting de weidegebieden. Algemene beoordeling: 9 Heerlijk huisje voor 2 personen, interieur is compleet en smaakvol ingericht. Uitzicht is prachtig en veel leuke dingen in de buurt (Giethoorn, Frederiksoord, Meppel, Assen). Veel gefietst maar wandelen is ook prima. Ook heerlijk gegeten in 't Olde Posthuus in Anholt (wel reserveren).