2 compleet ingerichte appartementen voor 2 personen 

in een voormalige silo op het Drentse platteland

De Silo

Wie zijn wij

Wij zijn Alex en Ageeth. In 2007 kochten wij deze klassieke rietgedekte boerderij. Toen we het kochten was het een veehouderij en de koeien stonden nog op stal. Onze 2 dochters zijn inmiddels alle twee de deur uit. We wonen op een heerlijke plek met veel rust en ruimte en zijn toch op een paar kilometer dichtbij alle voorzieningen.

De Silo

In 2018 ontstond het idee om de voormalige mestsilo om te toveren tot 2 comfortabele appartementen, om hier gasten te ontvangen. Zo is er een uniek verblijf ontstaan: Silo 161. Sinds 2020 ontvangen we gasten in de Silo. Tijdens de sleuteloverdracht spreken we onze gasten vaak wel even en we vinden het superleuk om te horen dat ook anderen dit een heerlijk plekje vinden.

Het erf

Ons erf ligt aan een 7 kilometer lange oude boerenlandweg, de Dokter Larijweg. Dit is de langste boomgaard ter wereld, er staan zo’n 1300 stoofperenbomen aan. Elk seizoen genieten we van de mooie oude bomen aan de kronkelende Dokter Larijweg.

Fijn als je bij ons komt logeren, we kijken uit naar je komst!

Alex & Ageeth Wever

 

Het realiseren van ons plan om van de oude mestsilo Vakantieappartementen Silo161 te maken is mede is mogelijk gemaakt door "Subsidieregeling vrijetijdseconomie Drenthe".