Vakantieappartementen in Drenthe

Volledig ingerichte appartementen in een voormalige mestsilo.

Ingericht appartement Uitzicht over weilanden Tuin en terras

Vakantieappartementen in voormalige mestsilo in Drenthe

Appartement West - 2 personen

Je slaapt aan de West zijde van deze voormalige mestsilo, volledig ingericht voor 2 personen.

-   Eigen tuin en terras met vrij uitzicht -   De boxspring is opgemaakt. -   Keuken compleet met oven en vaatwasser. -   Elke dag een schone handdoek.
Bekijk dit appartement
Appartement Oost - 2 personen

Je slaapt aan de Oostkant van deze voormalige mestsilo, volledig ingericht voor 2 personen.

-   Eigen tuin en terras met vrij uitzicht. -   De boxspring is opgemaakt. -   Keuken compleet met oven en vaatwasser. -   Elke dag een schone handdoek.
Bekijk dit appartement
Appartement Oost & West - 4 personen

Samen en toch apart. Je beschikt over 2 appartementen West en Oost, elk compleet ingericht voor 2 personen.

-   Terras en tuin bij elk appartement. -   Vrij uitzicht over de weilanden. -   Heerlijke boxsprings. -   Keukens met oven en vaatwasser.
Bekijk dit appartement


Bijzonder overnachten in een mestsilo

Bij ons logeer je op bijzondere locatie, je slaapt namelijk in een voormalige mestsilo! Wij hebben de mestsilo omgetoverd tot twee appartementen die natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien.

Als je bij ons boekt voor 2 personen heb je een eigen appartement met privé terras en tuin veel privacy. Voor 4 personen kun je de appartementen ook gezamenlijk boeken, ideaal voor vakanties met twee stellen of gezinnen met oudere kinderen.

Ronduit genieten in Drenthe

In onze 2-persoons vakantiehuisjes kun je in alle rust genieten van het Drentse landschap. Op je eigen privé terras kijk je uit op de prachtige landelijke omgeving. Met 3 nationale parken in de buurt is Silo161 ook de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers!

5

Door: Joke

prima! Algemene beoordeling: 8 we hebben er genoten
5

Door: Martina

Volledige privacy, uitzicht op weilanden en bomen. En heerlijk rustig. Het huisje is prachtig gelegen. Natuurgebieden vlakbij. Algemene beoordeling: 10 Echt aan alles is gedacht. En het huisje is heel sfeervol ingericht. Alle privacy die je maar wensen kunt. Heerlijk bed, fijne badkamer, alles compleet. De ligging is ook perfect, alle natuurgebieden vlakbij en fiets en wandelroutes om de hoek. Ik had 2 weken een perfect verblijf.