Bekijk alle foto's

Appartement West - 2 personen

Je slaapt aan de West zijde van deze voormalige mestsilo, volledig ingericht voor 2 personen

-Eigen tuin en terras met vrij uitzicht.
-De boxspring is opgemaakt.
-Keuken compleet met oven en vaatwasser.
-Elke dag een schone handdoek. 

Ligging en bereikbaarheid

Het appartement staat midden in een landelijke omgeving met zijn uitgestrekte natuurgebieden en gezellige brinkdorpjes.
In de directe omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen.

Ook kun je uitstapjes maken naar:

Havelte(4 km), Meppel(11 km), Hoogeveen(17km), Diever(12 km), Dwingeloo(14km) of Giethoorn(20 km).

Er zijn diverse leuke musea om te bezoeken en er worden veel leuke evenementen georganiseerd in en om Ruinen en Ruinerwold, maar natuurlijk kun je ook gewoon op uw eigen privé-terras of in de tuin die bij de Silo hoort lekker luieren en genieten van de rust en ruimte van het Drentse platteland.

Foto´s van Appartement West - 2 personen

Ligging en bereikbaarheid Appartement West - 2 personen

Het appartement staat midden in een landelijke omgeving met zijn uitgestrekte natuurgebieden en gezellige brinkdorpjes.
In de directe omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen.

Ook kun je uitstapjes maken naar:

Havelte(4 km), Meppel(11 km), Hoogeveen(17km), Diever(12 km), Dwingeloo(14km) of Giethoorn(20 km).

Er zijn diverse leuke musea om te bezoeken en er worden veel leuke evenementen georganiseerd in en om Ruinen en Ruinerwold, maar natuurlijk kun je ook gewoon op uw eigen privé-terras of in de tuin die bij de Silo hoort lekker luieren en genieten van de rust en ruimte van het Drentse platteland.

De faciliteiten van Appartement West - 2 personen

Laat hier uw review achter over ons vakantiehuis. Appartement West - 2 personen

Wij willen andere gasten graag laten weten hoe u een verblijf in ons vakantiehuis vond. Zou u hiervoor een review willen achterlaten op deze pagina

Appartement West - 2 personen?

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:
5

Door: Arno

Perfecte locatie om het Dwingelderveld te ontdekken Algemene beoordeling: 9 Fantastische accommodatie die van alle gemakken is voorzien en waar je helemaal tot rust kan komen.
4

Door: Bram

Mooi sneeuwlandschap Algemene beoordeling: 9 Heerlijk huisje, mooi ingericht.
4

Door: Wanda

Drenthe is prachtig. Het huisje ligt achter een boerderij met prachtig uitzicht in de verte. Algemene beoordeling: 10 We hebben genoten van een heerlijke week in dit huisje. Het huisje is sfeervol ingericht, alles wat je nodig hebt is er, het bed slaapt heerlijk, het is er doodstil en je hebt een prachtig uitzicht!
5

Door: Marie

Prachtig uitzicht, landelijk en rustig Algemene beoordeling: 9 Fantastisch, supermooie inrichting, ruim opgezet, lekkere douche, niks ontbrak
5

Door: Anja

Heerlijk uitzicht over de weilanden. Algemene beoordeling: 10 Schoon, compleet, gezellig.
5

Door: Martina

Volledige privacy, uitzicht op weilanden en bomen. En heerlijk rustig. Het huisje is prachtig gelegen. Natuurgebieden vlakbij. Algemene beoordeling: 10 Echt aan alles is gedacht. En het huisje is heel sfeervol ingericht. Alle privacy die je maar wensen kunt. Heerlijk bed, fijne badkamer, alles compleet. De ligging is ook perfect, alle natuurgebieden vlakbij en fiets en wandelroutes om de hoek. Ik had 2 weken een perfect verblijf.
5

Door: J-H

Geweldig Algemene beoordeling: 10 Thuiskomen
5

Door: Marjoos

Vanuit onze silo uitzicht over de weilanden.En dichtbij prachtige Drentse natuurgebieden,waar je uitgebreid en rustig kon wandelen . Algemene beoordeling: 9 De silo was origineel ,ingenieus en creatief verbouwd,kleurrijk,smaakvol ingericht en voorzien van moderne snufjes en apparatuur.
5

Door: Joke

prima! Algemene beoordeling: 8 we hebben er genoten
5

Door: Jan Willem

Heerlijk rustig met vooral vogelgeluiden. Mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Tevens een mooie uitvalsbasis voor bv Meppel, Kampen of de vernieuwde dierentuin van Emmen. Algemene beoordeling: 9 Alles was aanwezig in de met smaak ingerichte ruimte. Het bed en de douche ruimte waren uitstekend. In de buitenruimte kan je uitstekend met de zon meebewegen en zit je lekker vrij met een weidsuitzicht over de bloeiende weilanden. En niet te vergeten de gastvrij waarmee wij zijn ontvangen en uitgezwaaid.
5

Door: Debby

Een oase van groen en stilte. Weids uitzicht. Algemene beoordeling: 9 Een voormalige mestsilo die voortreffelijk, met zorg voor materialen en uitstraling tot een natuurhuisje omgetoverd is.
5

Door: Fred

Veel rust, ruimte en natuur! Algemene beoordeling: 9 Prachtig, modern en compleet ingericht huisje (oude silo). Mooie tuin met privacy en uitzicht over de landerijen
4

Door: Wim

het was er heerlijk rustig Algemene beoordeling: 8 zag er mooi en gezellig uit
5

Door: Hilde

Prachtig! Algemene beoordeling: 9 mooi huisje in rustige omgeving
5

Door: G-J

Prachtig! Afwisselend, veel dieren, maar voornamelijk de combinatie met de rust. Algemene beoordeling: 10 Heerlijke rustige plek. Veel buitenruimte, de gehele dag door de mogelijkheid om in de zon of in de schaduw te zitten. Het ‘huisje’ is praktisch en slim ingericht, van alle gemakken voorzien en goede kwaliteit.
5

Door: Pascal

Het was heerlijk om in een omgeving te zijn waar je zo makkelijk mooie wandelingen kunt maken, kunt fietsen en stadjes/dorpjes kunt bezoeken. Algemene beoordeling: 10 Ligging en inrichting van het huisje zijn perfect. Het huisje is smaakvol en compleet ingericht! Zowel binnen als buiten was het fijn om zitten.
5

Door: Irma

Ligt rustig gelegen met een vrij uitzicht! Dichtbij de prachtige nationale parken die Drenthe rijk is. Algemene beoordeling: 9 Het is een heel leuk, sfeervol en gezellig ingericht huisje. Uniek door de vormgeving. Het was met echt “ronduit” genieten,
5

Door: Anouk

Heerlijk rustig, tuin erbij met uitzicht op het veld. Algemene beoordeling: 10 Zeer smaakvol verbouwde silo met alles erop en eraan. Goede badkamer met ruime douche en slaapkamer met prima bedden. Alles was ook superschoon. Gastvrije en heel aardige verhuurster.
5

Door: Erica Offeringa

Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad, na een hartelijk ontvangst kwamen we in een prachtige ingerichte mestsilo terecht. Zo leuk!, je zou er blijven wonen. Ik zeg gewoon reserveren en ga ook genieten. Tip voor het eten.. de Kastelein in het dorp.
5

Door: Ingrid de Graaf

Er is Corona, het weer is niet zo mooi, de restaurants zijn nog dicht, musea bezoek is uitgesloten en zo nog wat vakantie ongemakken. Dus je zoekt iets anders dan anders. Dat is gelukt met Silo 161. We konden zelf koken, de Silo ziet er super leuk uit. Een bezoek aan de Interieur winkel van Ageeth is zo geregeld en Giethoorn is -bijna- toeristvrij. We hadden en leuk verblijf en ja anders dan anders, maar erg fijn. Er zijn goede bedden, een complete/compacte keuken, een fijne douche, een lekker -maar ook vooral ander- uitzicht, een smaakvol ingerichte living. Echt een aanrader dus, ook voor een wat langer verblijf. En straks dus nog een tweede ernaast voor misschien een vrienden- of familieweekend. Voor nu Coronaproof maar ook na deze gekke periode een fijn verblijf.
4

Door: Arno en Jildau

Afgelopen weekend hebben we heerlijk verblijf gehad in de silo. Dankzij de rustige omgeving hebben wij goed kunnen uitrusten. De silo is van alle gemakken voorzien; een uitgebreide keuken, ruime badkamer, een woonkamer en een apart slaapgedeelte. De inrichting is erg smaakvol, wij hebben een aantal ideeën voor onze eigen huis opgedaan :) In de omgeving is genoeg te doen. We hebben een wandeling van 13 kilometer gemaakt in Dwingelerveld (10 min rijden) en een kamp Westerbork bezocht (35 minuten rijden).
5

Door: Esther Giezeman-Achterbergh

Een heerlijke week gehad in deze superfijne en mooi ingerichte Silo161. Hartelijk ontvangen en erg prettig contact met Ageeth en Alex. Super mooie locatie van waaruit je kan wandelen, fietsen of kan "slenteren" door de dorpen en steden rondom. De mooie perenlaan en het weidse uitzicht maakt het allemaal af. Wij hebben zeker "ronduit genoten". Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader deze Silo.
4

Door: Peter Bleijleven en Anneke Mars

Wij verbleven in de week van 11 tot 18 september is Silo 161. Wij hebben deze accomodatie last minute kunnen boeken. Wij werden heel vriendelijk op vrijdag welkom geheten door Ageeth. Silo 161 is een unieke locatie in een mooie en zeer rustige omgeving. De accomodatie is nieuw, zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig. Voloende recratieve mogelijkheden, met name fietsen. Een aanrader is zeker de museumboerderij in Ruinerwold.